Alles voor het onderhoud van uw auto bij Nourdin Center in Oudenaarde

Alle diensten voor uw wagen

Bij ons kunt u terecht voor het vervangen van een aantal zaken zoals het vervangen van uw autobatterij, defecte autolamp, ruitenwissers en airco service. Wij doen ook motorrevisie en cilinderkoppen herstellen, hydraulische slangen pressen of herstellen, trommels en remschijven uitdraaien, remleidingen vernieuwen, …

Op zoek naar de juiste auto-onderdelen, wintervloeistoffen, smeervetten, motoroliën, onderhoudsproducten, accessoires, audio of de laatste nieuwe snufjes? Een defect aan de ophanging van uw wagen? Nourdin Center in Oudenaarde heeft alles om uw wagen in topconditie te houden! U kunt altijd terecht bij ons, we hebben de nodige technische kennis in huis!

Nourdin Center
auto-onderdelen

Auto-onderdelen: waterpompen, hoofdcylinders, remcylinders

Zonder hoofdcylinder geen koppeling of wissel van versnelling. Koop hem bij ons alleen of met hulpcylinder als cylinderset. Ook remcylinders en waterpompen kunnen niet in ons gamma ontbreken.

Carrosserie

Carrosserie: bagagedragers, dakkoffers en trekhaak – dakrails en fietsendragers

Heeft u extra ruimte nodig in uw auto? Zoek het erbuiten! Met onze bagagedragers en dakkoffers heeft u dubbel zoveel ruimte om uw bagage veilig te vervoeren. Voor sportieve types verkopen wij ook fietsendragers of dakrails van Thule die elke type tweewieler aankunnen. Voor nog meer draagkracht kunt u bij ons ook een trekhaak of trekstang voor uw aanhangwagen vinden. Zo vervoert u tot 80% van het gewicht van uw voertuig. Wij selecteren voor u het het type trekhaak volgens de frequentie van het gebruik en zorgen voor een onopvallende installatie onder de bumper, of herstellen uw oude trekhaak!

Carrosserie-onderdelen

Carrosserie-onderdelen

Voor de vervanging en revisie van al uw carrosserie-onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres! Of het nu gaat om v-riemen, distributieriemen, startmotors of airco, hydraulische leidingen, koplampen of waterdarmen: niets is ons te veel. Bij al onze werken kunt u er op rekenen dat we oerdegelijke kwaliteit zullen afleveren!

Filters

Filters: brandstoffilter, luchtfilter, oliefilter etc

Vervang uw filter steeds op tijd! Een oliefilter gaat zo’n 10000 km mee, een brandstoffilter hoeft u slecht na 25000 km te wisselen. Een filter niet op tijd vervangen staat gelijk aan een verminderd vermogen, hoger brandstofverbruik, bedampte vensters en ongewenste geurtjes… Twijfel dus niet langer en laat ons u helpen!

Interieur

Interieur: zetelhoezen en voetmatten

Autorijden, dat is altijd een beetje thuiskomen. Zorg daarom voor het grootste comfort in uw wagen met onze zachte zetelhoezen en voetmatten. Creëer een afgewerkte look die uw auto net dat tikkeltje meer geeft!

Koppelingen

Koppelingen

Uw koppelingsplaat neemt de zwaarste belasting op zich bij het starten van het voertuig en ziet het meeste af. Een brandgeur in de wagen, een verhoogd brandstofverbruik, verlies in het vermogen van uw motor: het zijn allemaal tekens dat uw koppeling aan vervanging toe is. Wij helpen u graag op professionele wijze dit mechanisme vervangen en geven u mee hoe u dit de volgende keer kunt vermijden!

Oliën

Oliën & smeermiddelen

Voor betere individuele en motorprestaties spelen smeermiddelen een steeds belangrijkere rol. Ons uitgebreide assortiment biedt u een totaaloplossing voor de snel veranderende smeermiddelenmarkt: wintervloeistoffen, smeervetten, motoroliën en nog zoveel meer!

Onderhoudsproducten

Onderhoudsproducten

Wij verkopen enkel topmateriaal van kwaliteitsmerken. Zo staan onze hogedrukreinigers van het merk Kränzle garant voor ongeëvenaarde kwaliteit Het onderhoud van uw wagen was nog nooit zo gemakkelijk!

Ophanging

Ophanging: ophangingsdelen, schokdempers, veren, rollagers, wiellagers

De ophanging van uw voertuig zorgt voor een elastische verbinding tussen de wielen op het wegoppervlak en de carrosserie. Begint uw auto af te wijken van het traject of nemen trillingen en vreemde geluiden tijdens het rijden toe? Een defect aan de ophanging kan de oorzaak zijn. Wij sporen de precieze bron van het probleem op en geven advies over de volgende stap. Geen zorgen: vaak dienen slechts enkele delen vervangen te worden zoals de schokdemperkussens, de wiellagers of de veren!

Optimalisatie

Optimalisatie: tuning, audio, GPS & GSM-accessoires

Uw auto optimaliseren met allerhande snufjes? Ook wij zijn gek op gadgets! Met onze tuningaccesoires kunnen we uw vermogen laten toenemen en uw brandstofverbruik minderen: voordelig en ecologisch. Of wat dacht u van een surround system in uw auto van Audioson of Blaupunkt? Ook onze GPS systemen en GSM-accessoires bieden oneindige mogelijkheden. Met merken zoals Pioneer, Becker, TomTom en Garmin loopt u nooit meer verloren. Bovendien geven ze u informatie over uw locatie en navigatie, een verbinding met het internet, parkeersensoren… De keuze is aan u!

Remmen

Remmen: remleidingen, remblokken, remschijven etc

Niets remt ons af! Bij ons kunt u ondermeer terecht voor een controle van uw remblokken en -schijven en vervanging indien nodig. Ook voor de vervanging van uw remleidingen en remslangen, het uitdraaien van remtrommels of het herbeleggen van remschoenen staan wij paraat.

ruitenwissers

Ruitenwissers

Geen last meer van rainy days dankzij ons ruim aanbod ruitenwissers. Wij werken enkel met de beste merken zoals Bosch en Valeo. Hybride, zonder frame of met frame: bij ons vindt u zeker uw goesting!

uitlaten

Uitlaten

Uw uitlaatsysteem wordt voortdurend onder druk gezet door de agressieve omgeving en hoge temperaturen. Deze natuurlijke slijtage verhelpen wij voor de komende 10 jaar dankzij een herstelling of vervanging met onze onderdelen van topkwaliteit. Eén keer een goede investering loont voor de jaren die komen!

CONTACTEER NOURDIN CENTER INDIEN U NOG VRAGEN HEEFT